събота, 17 Март 2018 12:30 ч.

АБВ – Движение 21 е алтернатива в ляво-център

Водачът на пловдивската листа ген. Михов: Искам да работя в града на 7 тепета и 7 кмета
23.02.2017   |   17:51
Прочетена: 667   |
Коментари: 2
АБВ – Движение 21 е алтернатива в ляво-център

Коалиция „АБВ – Движение 21” е алтернатива в ляво-центристкото пространство. Искам да работя в града на седемте тепета и не седемте кмета. Пловдив е европейски и световен град с история над 8 000 години. Ще работим достойно да посрещне 2019 година като Европейска столица на културата. Това заяви в Пловдив водачът на листата на коалиция „АБВ – Движение 21” ген. Михо Михов. Той обясни, че е свързан с града на тепетата, живял е тук и служил зато зам. командир на Корпуса по изтребителна авиация. В Графа Игнатиево е летял за първи път на свръхзвуков изтребител. Ген. Михов окуражи военните, които са завършили военната си служба, да се включат в политиката, за да спасят армията и държавата.

„ В годините на прехода армията се съкращаваше, реформираше, но грижата на политиците към боеспособността все повече се неглижираше. Затова доста висши военни пожелаха да се включат в политиката , за да помогнат на армията да бъде стабилизарана. Политиците се нуждаят от обучаване във военнополитически и военнотехнически смисъл.” допълни ген. Михов. Попитан за предстоящата кампания и опоненните , той отговори, че не иска да се сравнява с тях. „ По висши военни звания има да ме гонят. По отношение на политическо кредо им признавам приоритета, защото няколко пъти участват в избори и имат парламентарен опит. Няма да влизам в дуел с тях, няма да прилагаме некоректно поведение. Обяснимо е силни личности да бъдат водачи на листи точно в Пловдив, все пак Пловдив спаси България 1885 година и това трябва да го признаваме. „ коментира водачът на „АБВ- Движение 21”.

Ген. Михов заяви, че основните приоритети на коалицията са добруването на българите, повишаване качеството на живот и създаването на средна класа, което не се е случило в годините на прехода.


Лидия Чорбанова , втора в листата заяви, че двете партии са се обединили, за да бъдат алтернатива в ляво-център. „Дългосрочната ни цел е да върнем мислещите граждани в политиката, защото отсъствието им доведе до много беди. Отсъствието на българина от политиката, който иска да държи съдбата си в собствени ръце, това помогна на партиите на статуквото да управляват без коректив. Убедини сме, че има бъдеще в тази наша коалиция.”, каза Чорбанова.

АБВ – Движение 21 е алтернатива в ляво-център
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4347
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...