сряда, 16 Октомври 2019 01:43 ч.

Ако търсите лукс и европейско качество, „Грийн Плейс” е вашето място

Обектът има 25 000 кв. м разгъната застроена площ и предлага 150 първокласни жилища
08.11.2017   |   18:15
Прочетена: 1324   |
Коментари: 0
Ако търсите лукс и европейско качество, „Грийн Плейс” е вашето място

Модерен, първокласен комплекс със 150 жилища строят близо до центъра на Пловдив. Името му „Грийн Плейс“ („Зелено място“) подсказва и самата локация - той се намира в най-зеления и чист район на града, на метри от Гребната база и МОЛ „Пловдив“. Инвестицията е на фирмите „Подем“ и „Щром“, чиито собственици обещават европейско качество с немски привкус в изпълнението му.   

Две от секциите А и D вече имат акт 14, каза за "Марица" управителят на агенция „Гаранти” Мария Кушлева. Агенцията продава имотите тук - жилища и офиси - ексклузивно, директно от инвеститора, без комисиона от купувача. Първите две сгради са с иззидани, напълно завършени стени, а другите секции, които се продават в момента B и F  - са в строеж.  
Обектът е развит в 6 жилищни секции, с по два до три апартамента на етаж. Проектът е на арх. Жива Вранчева и арх. Антон Благоев от "Модус студио", които освен жилища са планирали медицински център, оптика, дрогерия, спортен център, фризьорски салон и магазин за пакетирани стоки. На партерното ниво имаме апартаменти с градини, които при желание на клиента могат да бъдат превърнати в офиси или друг тип помещения, уточни Кушлева, като клиентът ни има избор между 60 и 100 квадрата. 
Цените на жилищата и офисите са изключително конкурентни, съобразени с ценовите нива на локацията. Районът, в който се намира комплексът, се превърна в най-атрактивния и търсен за живеене квартал на Пловдив. Само на минути от центъра и близо до Гребната база, комплексът  привлича със своето спокойствие и уют, като същевременно предлага условия за спорт и разходка на пловдивчани. В синхрон с мястото, в "Грийн Плейс" оформят красива зелена зона. Вътрешен двор с детски кът "разделя" отделните секции на комплекса. 
Най-атрактивен се очаква да бъде спортният център, с малко кафе към него. Със своите 350 квадрата, разположен в партера на секция D, той предлага добри възможности за всеки, готов да инвестира в него. Помещението е подходящо за фитнес център, но може да се раздели и на по-малки зали за тренировка, допълват от агенция “Гаранти”.  

Паркирането в “Грийн Плейс” е решено чрез подземен паркинг, с гаражни клетки за 150 коли, като местата ще се дават под наем, но могат да се наемат и почасово. Още 30 надземни гаража са планирани на надземно ниво.  

При строителството се използват австрийски тухли - поротерм, на фирма Wienerberger, външната мазилка е последно поколение. Дограмата е немска КВЕ 5-камерна със стъклопакет с мултифункционално стъкло модел "4 сезона", хидроизолацията на покрива е немската Sikaplan 18, тавани и стени - гипсова мазилка на Кnauf, парапетите са от неръждаема стомана на ТисенКруп, стълбищното осветление - с лампи LED технология, които се задействат от датчици за движение, както и ръчно.

За повече информация можете да се обърнете към брокерите на „Гаранти”. Агенцията се разви с бързи темпове в последните години, като освен този комплекс, реализира продажбите на редица строителни обекти в Пловдив. Агенцията има изключително предимство и в сферата на наемоотдаването заради прякото си партньорство със строителна фирма "Подем", чиято друга сфера на дейност е именно това. Днес "Гаранти" разполага с атрактивни оферти за наеми и продажби - от различни точки в града на тепетата.    

За контакти: 
089 4665093; 089 8657778; 089 6890329; 089 7886706; 032 94 66 89

[email protected]

Ако търсите лукс и европейско качество, „Грийн Плейс” е вашето място
Ако търсите лукс и европейско качество, „Грийн Плейс” е вашето място
Ако търсите лукс и европейско качество, „Грийн Плейс” е вашето място
Ако търсите лукс и европейско качество, „Грийн Плейс” е вашето място

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...