сряда, 21 Март 2018 01:17 ч.

Александър Радев навършва 56 без много шум

Обикновено се събираме с няколко приятели, които също са родени през февруари, но тази година всички са много ангажирани, призна общинският съветник
20.02.2017   |   10:03
Прочетена: 1076   |
Коментари: 3
Александър Радев навършва 56 без много шум

Без много шум, със съпругата и малкия си син Александър, ще отпразнува рождения си ден Aлeкcaндъp Paдeв. Oбщинcкият cъвeтник oт ГEPБ навършва 56 г. днес и е решил да полее празника семейно на ресторант. „Някои от най-близките ми приятели, с които сме заедно още от детството, са родени през февруари. Обикновено се събираме с тях и празнуваме всички рождени дни наведнъж. Тази година обаче се случи така, че всички са в движение, имат своите ангажименти, и не успяхме да се организираме”, разказа Радев.

Той е известен сред близките си като ценител на хубавото уиски. Казва, че не пие много, предпочита питието да е малко, но квалитетно. Затова често познатите му подаряват марково уиски. С нетърпение очаква и подаръка от семейството си, тъй като всяка година успяват да го изненадат с нещо. Съжалява само, че големият му син няма да е с тях тази вечер. Петър учи международен туризъм в Холандия, а в момента е в Барселона по програмата Еразъм. „Миналата година ми направи подарък и си дойде за пет дни. И това беше най-хубавата изненада, защото не го бях виждал от лятото”, спомня си рожденикът.

Иначе най-запомнящият се празник бил на 50-ия юбилей, когато събрал приятели и колеги. Партито уважил и кметът Иван Тотев.

„Пожелавам си здраве и уважение от приятели и колеги. Защото всеки човек търси признание за работата си”, каза съветникът.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4440
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...