вторник, 18 Февруари 2020 14:50 ч.

Алекса стана монахиня в скандален клип

Пловдивска фолк фурия влиза в не твърде богоугодни отношения с колегата си Ерик в нов клип
13.01.2018   |   20:30
Прочетена: 696   |
Коментари: 0
Алекса стана монахиня в скандален клип

Пловдивската попфолк фурия Алекса стана монахиня. Колегата й Ерик пък влезе в амплоа на свещеник. "Случващото се между нас не бих казала, че е много богоугодно", смее се палавата блондинка и уточнява, че става въпрос само за роля в новия й клип "Лоша реклама". 

На фона на дискотечния етноритъм виждаме лъскав автомобил с красива жена в него. Пътят я отвежда до църква, в която свещеникът Ерик води църковна служба. Историята продължава в сферата на фантазиите и спомена. Проповедникът се оказва в ролята на страстен любовник, заобиколен от полуголи монахини. Послушниците се оказват в плевня по предизвикателно бельо в компанията на своя свещеник и случващото се между тях ярко контрастира на духовните им занимания.

Клипът към песента е заснет край София и е спазеното обещание на Алекса, че ще разбие правилата в съвременната музика. Музиката е в стил модерен попфолк с дискотечно звучене и обещава да се превърне в един от големите хитове.

Това е поредната провокация на Алекса, с която тя иска да подчертае, че човек съчетава в себе си едновременно добро и зло, светлина и мрак. „Лоши хора няма. Всеки човек носи в себе си две половини  - добра и лоша. От него зависи коя ще вземе превес", разсъждава философски Алекса. /Марица.бг

Алекса стана монахиня в скандален клип
Алекса стана монахиня в скандален клип

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...