понеделник, 19 Февруари 2018 05:57 ч.

Ангел Гешев шашна фенките с профил „семеен”

19.05.2017   |   10:56
Прочетена: 1072   |
Коментари: 0
Ангел Гешев шашна фенките с профил „семеен”

Художникът с щур нрав Ангел Гешев шашна почитателките си в социалната мрежа Фейсбук, след като смени профила си на „семеен”. Веднага заваляха десетки поздравления и пожелания за много любов и щастие на младото семейство. Ала дори най-близките не бяха разбрали кога е било подписването.  

Миналата година творецът изненада любимата си Магдалена Тикова с годежен пръстен, украсен със сапфир. Щастливото събитие разиграл в свой стил. "Отидох да си купя цигари, но видях наблизо бижутерия. Влязох, позабавих се няколко минути и готово. Когато се прибрах, предложих на Маги да се сгодим", разказа след годежа арт чешитът.  

Още тогава стана ясно, че влюбените се готвят и за сватба. Но въпреки това успяха да изненадат всички Фейсбук приятели вчера сутринта. В крайна сметка се оказа, че никой нищо не е пропуснал. „Просто избързах да си сменя статуса”, обясни Гешев. И подшушна, че сватбата ще е съвсем скоро.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3954
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...