петък, 24 Януари 2020 12:53 ч.

Античния блесна в международна реклама

18.01.2018   |   15:48
Прочетена: 1741   |
Коментари: 0
Античния блесна в международна реклама

Античния театър в Пловдив блесна в телевизионна реклама на международна компания за кафе. Посланието на видеото е свързано с моментите, които споделяме с близките си, както и че продукта ни сближава. Концепцията е, че на всяко място в Античния театър стои човек, който някога се е срещал с главния герой на рекламата. Според рекламата това са 80 000 души. Кадрите са снимани както отблизо, така и от птичи поглед. Действието се развива през нощта и архитектурно-историческия паметник изглежда още по-епично.
Повечето коментари под публикуваното видео в Ютуб са на потребители, които са били запленени от гледката. Множеството от тях са видели рекламата по телевизията в Обединеното кралство и са я потърсили в интернет. Горди сънародници са изтъкнали в дискусията, че това е едно от най-красивите места в България.

Това е най-красивото нещо, което съм виждал по телевизията от много време насам, е написал потребител от Великобритания. Негов сънародник, вдъхновен от епичността на кадрите, е предложил следващия път рекламата да съдържа битка с лъвове или гладиатори.

Античния блесна в международна реклама

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...