неделя, 19 Януари 2020 20:48 ч.

Бивш министър върти гурме в кухнята на Петя Раева

Кристиан Кръстев подари на пловдивчанката рецепта за салата, която кръстил на себе си "Крислайн"
11.01.2018   |   20:55
Прочетена: 966   |
Коментари: 0
Бивш министър върти гурме в кухнята на Петя Раева

Гурме салата с боб мунг спретна за Петя Раева бившият министър на транспорта Кристиан Кръстев. Един от най-желаните ергени в държавата дори подари рецептата на пловдивчанката и салатата вече присъства в менюто на ресторанта  под името „Крислайн”. Оказва се, че иподяконът води здравословен начин на живот, спортува редовно и се храни само с качествени продукти.

А освен че е много привлекателен и е в супер форма, министърът в състава на служебното правителство на Марин Райков е и доста добър кулинар и съвсем спокойно може да участва в някое от кулинарните риалити формати, които се въртят по телевизиите. 

През пролетта на миналата година Раева откри заведението в центъра на столицата, в което предлага както основно меню, така и ястия от бутиковата здравословна серия by Petya Raeva. Отскоро бившата депутатка води и предаване "Вечеряй с Петя Раева", в което стари приятели се вихрят в кухнята на ресторанта .

"При мен сиренето си е истинско сирене, месото е прясно и качествено, рибата ми я носят директно от Гърция, зехтинът ми е зехтин, биохраните ги купувам само от фирми, които имат сертификат за качество, и т.н. Освен това всички рецепти са мои. Изпробвала съм ги, за да съм сигурна, че са едновременно и вкусни, и здравословни", твърди Раева. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...