сряда, 21 Март 2018 00:55 ч.

Божана Апостолова: Долу Каймаканов!

20.06.2013   |   07:46
Прочетена: 3380   |
Коментари: 6
Божана Апостолова: Долу Каймаканов!
Снимка: Божана Апостолова
Автор на снимката: Евгени Цветков

Не съм очаквала, че цинизмът на Каймаканов може да стигне дотам да си измисля ситуации в името на властта. Думите му са категоричен опит да насъска хората срещу мен, да вкара съмнение, гняв и омраза сред тях, и така, по най-естествения начин, да се отърве от протестиращите и безсрамно да се изтъпанчи на стола на областния управител.
Открито заявявам, че не съм виждала Каймаканов поне три години и не искам да го виждам. Добре би било да спре да хитрува, да спре да се прави на умряла лисица, която не знае какво е мандат, и да запомни, че суверен е народът, избирателите, т.е. пловдивчани, а те не са дали своя глас за ДПС, поради което ДПС няма спечелен нито един мандат от Пловдив-град в парламента, а в областта има два мандата.
Това е твърде недостатъчно, за да ни назначат валия с квотата на ДПС, и е твърде арогантно. Ние не сме Кърджали, нито Разград, а сме Възрожденски Пловдив, така че... Долу Каймаканов!, заяви категорично Апостолова.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4440
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...