четвъртък, 22 Февруари 2018 11:02 ч.

Бонка Георгиева: Арестуваха ме заради Юксел!

24.05.2012   |   07:34
Прочетена: 3349   |
Коментари: 3
Бонка Георгиева: Арестуваха ме заради Юксел!

Бившата съпруга на тв водещия Юксел Кадриев - Бонка Георгиева е била арестувана рано тази сутрин. Юксел се оплакал в полицията, че тя иска да го убие и приложил текста на есемес, който получил преди няколко дни "Което куче ме е залаяло, е побесняло". Според него това е опит за убийство от бившата му жена.

Оперната певица била посетена към 7,00 ч в дома си и е получила заповед за задържане. Без да я закопчаят в белезници, Бонка била откарана в VІ РПУ в кв. Бъкстон.

Повод за страховете на Юксел били и други гневни есемеси и имейли, които двамата си разменили преди ареста, пише БЛИЦ.

След полицейската разходка, Бонка се разминала само с подписването на предупредителен протокол и била пусната да си ходи. Заради тези неволи, певицата пропуснала важна репетиция с хоровата капела "Светослав Обретенов" за концерт в неделя в зала "България".

Жалбата на Юксел е втора подред. Още миналия вторник БЛИЦ писа, че Бонка може да попадне зад решетките от 1 до 6 гoдини, след като бившият й възлюбен се оплакал от набеждаване и лъжа, че не е давал на оперната певица да вижда дъщеря си Габриела.

"Бях шокирана когато дойдоха полицаите, каза Бонка за БЛИЦ. - Вече няма сутрин, като се събудя - не зная къде трябва да отида - в полицията, в съда или в прокуратурата. Това е безумие да се позовават на есемес, който пратих на Юксел след едно наказателно дело. Казах и на полицаите, че това не е нормално и поисках да ме оставят да се наспя, защото в неделя имам концерт. Обясних, че никъде няма да отида."

Бонка допълни, че не се е чувала с дъщеря й, която живее при Юксел, защото е много ядосана и не иска да предава негативна енергия на момичето. "Габриела и без това не се чувства добра от тази ситуация, ще чакам да се успокоя и ще й звънна. Не зная какво се случва в тази държава, но това не е нормално."

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4011
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...