неделя, 25 Февруари 2018 17:34 ч.

Борис Ячев регистрара листата на Патриотите в Пловдив област

20.02.2017   |   15:37
Прочетена: 1221   |
Коментари: 0
Борис Ячев регистрара листата на Патриотите в Пловдив област

Влизаме в тези избори със силна листа – на хора с опит, но и с енергията на новите лица, както и с достойното представителство на всички големи общини в региона. Това заяви минути след регистрацията на листата на Обединени патриоти – НФСБ, Атака, ВМРО нейният водач Борис Ячев.

След Ячев, който е заместник-председател на НФСБ и депутат в 40-то и 43-то Народно събрание, е лицето на „Атака“ в областта – Магдалена Ташева, също народен представител с опит. Следват ги областният координатор на НФСБ и общински съветник от Карлово Андон Андонов, зам.-председателят на ОбС в община „Марица“ и активист на ВМРО Георги Какалов, Светлозар Янков – също общински съветник от ВМРО в Карлово.Представители на още големи общини от региона, сред които Първомай и Съединение влизат в листата.

Борис Ячев бе категоричен, че патриотите в областта са сигурни в силното си представяне и спечелването на два депутатски мандата, а амбициозната задача, която са си поставили, е за третото място.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4066
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...