вторник, 15 Октомври 2019 20:44 ч.

бТВ загадка: Бременна ли е Виктория Петрова

17.01.2018   |   23:30
Прочетена: 8654   |
Коментари: 0
бТВ загадка: Бременна ли е Виктория Петрова

Виктория Петрова шокира зрителите с подозрителен корем, май водещата чака бебе. Снощи Виктория Петрова се показа в новините с наедряло коремче. Новинарката едва бе успяла за закопчее копчето на червеното си сако. Стомахът й напираше под тясната дреха.

Май красавицата от новините на бТВ е бременна шушукат нейните колеги из коридорите на медията. Дори зрителите от новинарската аудитория станаха свидетели, че когато тяхната любимка се изправи да обясни на таблото поредната новост стомахът й направо щеше да изскочи изпод тоалета й. А дупето й съвсем се е наляло.

Някои смятат, че по празниците Вики е прекалила с храната и затова е пуснала корем. Други обаче са на мнение, че направо си е бременна. Време й е вече да си има бебе. Не е в първа младост и трябва да се задоми както направиха нейните бивши половинки.

От кого е бременна красивата варненка е забулено в пълна мистерия. Отдавна е известно, че тя и спортния министър Красен Кралев имат интимна връзка. Но според клюките из жълтите медии те ту са заедно, ту са се разделили. Така, че не става ясно министърът ли ще е щастливият татко, предават от електронното издание за светски новини blife.bg.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...