вторник, 25 Февруари 2020 16:52 ч.

Българска компания завладя света със здравословни снаксове от кафяв ориз

Продуктите Rice UP се произвеждат от „НУХЕЛТ"
18.12.2017   |   10:30
Прочетена: 1872   |
Коментари: 0
 Българска компания завладя света със здравословни снаксове от кафяв ориз

На 4 ноември младата българска компания „НУХЕЛТ“, производител на здравословни снаксове от кафяв ориз с бранда Rice UP! навършва 1 година, в която успя за „завладее света“. Днес, освен ясно изразено присъствие на българския пазар, продуктите са стигнали до 6-те континента, а износът е в 40 държави.

RICE UP! здравословно похапване навсякъде и по всяко време

Нашата мисия е да направим здравословното и балансирано хранене лесно, и най-важното - много вкусно. Избрахме кафявия пълнозърнест ориз за основа на нашите снаксове, защото това е доказано един от най-здравословните зърна, богат на фибри, селен, витамини от група В, без глутен. Използваме само зехтин за чипса и ролсчетата.   Всички наши продукти са само с натурални съставки, без глутен и без пържене. Независимо дали ще избере да похапне „сандвич“ от оризова бисквита, вкусна бисквита с белгийски шоколад, оризов чипс или оризово ролце, нашият консуматор е винаги спокоен, че е направил най-добрия здравословен избор, съчетан с истинско удоволствие за сетивата - хрупкави, с изтънчен или изразен вкус, и отново най-важното - 100 % натурални.

Иновацията на продуктите RICE UP! е, че това е единственият оризов чипс на европейския пазар, който се произвежда от цели зърна пълнозърнест ориз (а не по обичайната практика да се използват оризови пелети). По този начин стъпката от чистата суровина до крайния продукт е само една и здравословните ползи на оризовото зърно са съхранени в най-голяма степен.

Още през първата година на нашето развитие не спряхме до тук. Освен класическите вкусове за чипс като лук и сметана, паприка и сирене, комбинирахме пълнозърнестия кафяв ориз със суперсемена и предложихме нова гама, ВЕГАН  чипсове в три комбинации - чиа и киноа, елда и амарант,  просо и слънчоглед. Разработихме и ОРГАНИК серия от  6 продукта - оризови бисквити и чипс със суперсемена.

 

тагове
 Българска компания завладя света със здравословни снаксове от кафяв ориз

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...