сряда, 16 Октомври 2019 01:36 ч.

Важно е в коя сграда живееш, а не в кой квартал

04.01.2018   |   21:30
Прочетена: 2063   |
Коментари: 0
Важно е в коя сграда живееш, а не в кой квартал

В Пловдив вече не питат в кой квартал живееш, а в коя сграда. Това заяви Марио Андонов, проджект-мениджър на комплекс „Корона”, отличен по време на Седмото издание на Строителните Оскари.

По думите на Андонов при новия бум на строителството в Пловдив клиентите, а не инвеститорите определят цените и качеството на имотите.

„Хубавото върви с качеството ръка за ръка, затова допринася и директивата за норми в строителството, сведена от Европейският съюз, която ние  изпълняваме. Ако инвеститорът следва въпросните изисквания, то качеството си идва и остава прагматизмът на собственика за избор на парцел с добра локация и потенциал за неговите инвеститорски намерения”, посочи проджект мениджърът.

Според него цената се регулира от пазара на търсене и предлагане, но това не пречи на клиентите да стават все по взискателни към изпълнението на обектите, както и към качеството на вложените в тях материали. Купувачите се явяват един вид допълнителен надзор и коректив в схемата, допълни Андонов.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...