събота, 17 Ноември 2018 14:58 ч.

Ваня Щерева разказва любовите на родните звезди

05.03.2011   |   14:15
Прочетена: 1761   |
Коментари: 0
Ваня Щерева разказва любовите на родните звезди
Снимка: Ваня Щерева

Ваня Щерева, която написа романа „Стъклен дом” по едноименния твсериал, издаде нова книга с любовните истории на 32 интересни личности у нас. Премиерата на „Любовни упражнения”ще бъде на 7 март 2011 г. в книжарница „Хермес-Централ” от 18 ч. Книгата съдържа 32 любовни истории и 32 портрета на хора с различен статут - именити писатели, журналисти, водещи на предавания, актьори, общественици, обвързани, необвързани, влюбени, невлюбени, с подредени приоритети и хаотични мисли. Всички те тълкуват любовта. И я демонстрират под формата на стихотворения, репортажи и разкази. Сред героите в „Упражненията” са Любен Дилов-син, Миролюба Бенатова, Ники Кънчев, Стефания Колева, Юлиан Вергов и други. Техните разпилени чувства в сборника събира Ваня Щерева.

Тя е актриса и певица, варненка, бивша спортистка. Студентка е на Стефан Данаилов в НАТФИЗ, но музикалната сцена я грава и тя става певица. Една от малкото изпълнителки, които създават сами музиката и текста на песните си. Първият й роман е „Образцов дом”, след това – „Стъклен дом”, и сега – „Любовни упражнения”.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
7306
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...