вторник, 20 Февруари 2018 03:21 ч.

Веси Бонева открива летния сезон през февруари

18.02.2017   |   10:26
Прочетена: 806   |
Коментари: 0
Веси Бонева открива летния сезон през февруари

Една от най-талантливите родни певици, Веси Бонева, от година се изявява по партита на Френската ривиера. Макар да е едва средата на февруари месец, тя пренесе клубната парти атмосфера на Сен Тропе със специалното участие на DJ NIKO, който е бил част от много екслузивни събития и е пускал на места като Nikki beach Saint-Tropez / Grand prix Monaco / Cannes F.I.F / Le Quai Saint-tropez & L\'Opera Saint-tropez! Първото такова парти се състоя в Пловдив в Planet Club, а тази вечер предстои и в столицата да се открие летния сезон, само ден след като се разтопи ледената изложба от скулптури, която бе разположена пред клуба по повод Св. Валентин.

Съвсем в другата крайност като шоу програма и настроение са изпълненията на Веси, Светлин Къслев и DJ NIKO, които разгорещяват публиката по световен модел, който пренасят и у нас, а домакините от клуба залагат и на грандиозен, тематичен танцов спектакъл, който идеално да завърши вечерта.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...