петък, 24 Януари 2020 12:52 ч.

Виенски офицерски бал за именниците през януари

18.01.2018   |   15:15
Прочетена: 5172   |
Коментари: 0
Виенски офицерски бал за именниците през януари

Традиционният виенски бал, с който именниците през януари честват празника си, тази година ще бъде обновен. В него за първи път ще участват офицери от Пловдивския гарнизон.

От две години провеждаме виенски бал през януари в честване на именниците, разказа главният директор на Пловдивския панаир Иван Соколов.

Това е едно традиционно събитие, което подкрепя инициативата „Европейска столица на културата”, но тази година ще надграждаме, добави Соколов.

Тазгодишното събитие ще се проведе утре в хотел „Санкт Петербург”. Военен духов оркестър и специална програма с модерни и стандартни танци, представени от трупа “La Familia”, ще радват гостите.

Балът се подпомага от бригаден генерал Явор Матеев – началник на Пловдивски гарнизон и командир бригада „Специални сили”.
Идеята за виенски офицерски бал е както на членовете на престижния клуб „Морски сговор”, така и на самите именници. Сред тях са Васил Тодоров (председател на Съюза на одиторите), Васил Антонов (собственик на туристическа агенция), Васил Златев (експерт в Световна банка), Иван Соколов (президент на клуба), Иван Георгиев (водещ застраховател), Иван Бързев (собственик на млечна компания), Иван Иванов (водещ пловдивски адвокат), Атанас Урджанов (производствен директор на „Белла България” ) и Атанас Костадинов (преуспяващ млад адвокат).


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...