петък, 19 Януари 2018 15:23 ч.

Вижте кои четири зодии ще са във върхова форма днес

23.02.2017   |   06:23
Прочетена: 1913   |
Коментари: 3
Вижте кои четири зодии ще са във върхова форма днес

Овен

Направете всички промени, за които сте мислили преди. Днес му е времето. Те могат да са или в офиса, или в дома ви. Ако усетите съпротива, отложете намисленото, особено в дома ви, не ви трябва конфронтация и сблъсък точно сега. Ще имате достатъчно време да убедите околните, че това, което искате, е не само полезно, но и необходимо. Всяко отлагане на разговори, разправии, обяснения ще бъде спасително за бизнеса и за любовта ви.

Телец

Днешните ви срещи ще ви открият бъдещи партньори. Бъдете внимателни и се взирайте в тези, с които говорите, които ви търсят или вие търсите и особено в тези, които срещате за първи път. Вероятно е това да са кармични срещи с хора, с които ще продължите по важни пътища занапред. Четвъртъкът ви обещава спокойна работа, срещи и разговори, които няма да крият нищо неочаквано и подводно, независимо че някъде ще има недоизказани неща.

Близнаци

Днес ще се почувствате "захвърлени на бойното поле" и оставени сами да се оправяте. Ще се справите с деловите си ангажименти, но ще ви струва много усилие и напрежение. Някой нарочно ви поставя в тази ситуация, като че за да ви покаже, че не можете да се справяте с неща, които идват неочаквано и непланирано. Справяте се, разбира се, няма провали, но това трябва да ви говори, че положението ви в работата не е твърде стабилно.

Рак

Днес можете да направите крачка към самостоятелност на семейството ви, на самите себе си и на живота си. Мнозина от вас, които днес правят първите си стъпки в бизнеса или в семейния живот, ще усетят прилив на сили и ще са решени да се преборят. Но знаете ли с кого? Много често вие насочвате усилията и гнева си не където трябва или към когото трябва, както и не се решавате на по-точни и категорични действия, когато трябва.

Лъв

Имате връх във физическата си кондиция, ако се явявате на състезания, ще спечелите. Умът ви ще действа синхронно с физическото ви състояние и интелекта ви. Това ви дава големи възможности, стига тщестлавието ви да не ги разпилее или пренебрегне. Много често се случва Лъвовете сами да провалят печеливша ситуация с хвалби и много приказки, не го правете днес - това ще ви пречи. Не говорете наляво и надясно какво искате да правите.

Дева

Трябва да сте внимателни, защото невниманието и небрежността може да причини травми и неприятности. Не се доказвайте точно днес, не се претоварвайте. Рискът е най-голям за родените около 15 септември. Внимавайте, ако работите с техника или в транспорта. Умората от напрежението и усилията от предишните дни ще си казват думата и при тези, които се занимават с хора - преподаватели, лекари, служители по учреждения.

Везни

Имате планове за работното си място и проявете инициативата, защото от следващата седмица друг може да се сети и да обере лаврите. Дано да не сте ги споделяли с колеги, защото нищо няма да ги спре да излязат напред с вашите идеи. Там, където сте сега, блъскането с колена и лакти е доста силно и можете да се видите избутани от пътеката. Тези от вас, които са в собствен бизнес, днес ще решат проблем с финанси. Няма да имате затруднения с парите.

Скорпион

Ще чуете приказки за себе си, някой ще разпространява небивалици и много ще сте огорчени. Но не бива да давате вид, че сте засегнати. Някой около вас ви завижда страшно и като смята, че всичко ви върви по мед и масло, е решил да ви "стъжни" дните. Не се поддавайте на провокации, не можете да спрете приказките по ваш адрес. За сметка на това отделете време на срещата си в ранния следобед, за която ви молят от другата страна.

Стрелец

Въпросите, които сте задали на работодателите си или на хората, с които работите, днес ще получат отговори и те няма да са напълно приемливи за вас. Дайте си сметка за това и не проявявайте повече претенции. Вие в момента сте нещо като дясна ръка на шефовете си, но не позволявайте да ви изтикват напред при неприятните ситуации, това няма да ви печели популярност и при смяна на конфигурацията може да се окажете встрани от работата си.

Скорпион

Бъркате някъде в отношенията с хората, с които работите. Трябва да откриете сами къде е грешката ви, не рискувайте да ви разнасят като работодател, който не знае какво иска и чиито промени са непремислени и за сметка на колектива му. Ако не искате да ги загубите, а това са хора, които сте изградили сами, не пренебрегвайте насъщните им потребности. Козирозите са властни и в този ден ще се сблъскате неотстъпчиво с настроението и на близките си.

Водолей

Не бъдете толкова самовлюбени. Когато нещо си наумите, не си въобразявайте, че е най-доброто и че другите нямат право на дума или чувства. Вашите решения често са крайни, приказките ви по-бързи от мисълта ви и бъркате, за което по-късно се разкайвате. Но рядко казвате "извинявай". Вашето его, Водолеи, е много силно развито и понякога ви пречи. Днес ще е така - ще сте раздразнителни, ще пришпорвате нещата, а те няма да са довършени.

Риби

Много хубав ден за Рибите, особено за родените през март. Дейността им ще получи реално признание и усилията им ще се окаже, че не потъват "някъде". Денят е творчески, активен, благоприятен за кратки пътувания в страната, които освен информация ще им донесат и реални възможности за по-добра реализация. Ще получите покани за работа от няколко места и ще се колебаете дали да не приемете. Февруарските Риби ще имат спокоен ден.

Източник: Сега.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
387
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...