понеделник, 14 Октомври 2019 14:56 ч.

ВИП бебетата на 2017-а: Джена роди Атанас Стоев Трети

31.12.2017   |   11:01
Прочетена: 1247   |
Коментари: 0
ВИП бебетата на 2017-а: Джена роди Атанас Стоев Трети

През 2017 г. фолк певицата Джена стана майка за пръв път. Тя зарадва съпруга си Атанас Стоев-младши със син. Малкият юнак продължи традицията на музикантската фамилия, като също бе кръстен Атанас Стоев.     

Бебокът проплака в София. Изключително щастливи от неговата поява бяха баба и дядо Надя и Атанас Стоеви, които споделиха, че се надяват техният внук да наследи музикалния талант на фамилията.  

„Много ми се иска поне Атанас Стоев Трети да стане акордеонист“, пожела си ръководителят на оркестър „Канарите“. Първият подарък за техния внук бе акордеон по специална поръчка Guеrrini Crystal Superiore, изработен в Италия за Атанас Стоев-старши. 

Малко след раждането на мъничето Джена и Наско Стоеви си купиха апартамент в комплекс от затворен тип в район "Южен" и станаха пловдивчани. Младата майка бързо възвърна формата си и дори вече ходи по участия. “Когато около нас е пълно с какво ли не, се успокоявам, че моят принц е в живота ми, и всеки ден благодаря на Бог, че ви имам с бебо. Обичайте се, приятели, и се дръжте здраво един за друг. Само дървото с дълбоки корени не може да бъде изтръгнато. Смело дерзайте напред”, сподели Джена в своята страница във Фейсбук.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...