неделя, 25 Февруари 2018 17:45 ч.

Вирусът от Ботев плъзна и в Левски

Босът на сините Спас Русев обяви, че е готов да хвърли кърпата
21.02.2017   |   17:31
Прочетена: 1248   |
Коментари: 3
Вирусът от Ботев плъзна и в Левски

Заиграе ли мечката у комшията, очаквай я и у вас. Тази максима е напът да се сбъдне и в Левски, след като вчера стана в Ботев. Двата най-стари клуба са в непримиримо съперничество от основаването си, а агитките им люто враждуват.
Мажоритарният собственик на сините Спас Русев вчера следобед обяви, че обмисля оттегляне. Това стана, след като по-рано през деня Националния фенклуб на "Левски" излезе с декларация, че спира сътрудничеството си с управата, начело с Русев. Преди тренировката пък група лумпенизирани запалянковци са пробвали да влязат при играчите, за да им поискат сметка за загубата от Пирин в Благоевград. Това е преляло чашата на търпение при бизнесмена и пред Гонг той е заявил, че ще подаде оставка като председател на надзорния съвет и ще върне акциите.
Преди това от сдружението обявиха: "Уважаеми привърженици, с настоящото искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК „Левски“. Ние няма да спрем да сме част от „сините“ редици и ще се борим докрай за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на „Левски“, зависи само от вас!".

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4066
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...