неделя, 25 Февруари 2018 17:27 ч.

Внучките на Елвис насилвани от баща си

17.02.2017   |   21:10
Прочетена: 1011   |
Коментари: 1
Внучките на Елвис насилвани от баща си
Единствената дъщеря на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, изживява истински кошмар. Социалните служби отнеха 8-годишните й близначки, след като Лиса открила техни порнографски снимки на компютри и други дигитални устройства, притежание на нейния бивш съпруг и баща на момичетата.
 

Лиса Мари Пресли се развежда с четвъртия си съпруг, а медиите се добраха до документи от съда, в които щерката на Елвис разкрива как се натъкнала на педофилските материали. "Усетих, че ми се повдига. Бях в пълен шок!", разказала пред магистратите майката на 8-годишните близначки. Оказало се, че баща им системно е правил на децата неприлични снимки с откровено порнографско съдържание. По сигнал на Лиса Мари полицията е обискирала дома на музиканта Майкъл Локууд и иззела 80 дигитални устройства. На всички тях са намерени скандални снимки и видеоклипове на невръстните му дъщери.

Съпрузите се разделиха през юни 2016 година. Пресли тежко прие раздялата им и дори за кратко влезе в рехабилитационна клиника. Тя твърди, че Локууд е теглил огромни суми от кредитните й карти и е похарчил близо милион долара от сумите, които тя получава всеки месец от наследството на легендарния си баща. Пред съдиите тя дори твърди, че няма пари да плаща на бракоразводния си адвокат и категорично отказва да плаща издръжка на мъжа си, тъй като и досега сама плаща здравната му застраховка, заедно с тази на децата им. При $4000 месечна заплата, $100 000 месечно от наследство, Лиса убеждава съдиите, че е в много тежко финансово положение и е на ръба на разорението.

По всичко личи, че разводът на Лиса и Майкъл няма да приключи бързо. Полицията тепърва анализира данните от компютъра на Локууд и ако се докаже, че е злоупотребявал с малолетните си дъщери, срещу него ще бъде заведено дело за педофилия. Междувременно Лиса Мари Пресли се е пренесла при голямата си дъщеря от предишен брак и признава, че дори е взела пари назаем от приятели, за да се справи със скъпата съдебна битка срещу бившата си половинка. 

Дъщерята на Елвис беше омъжена за кратко да Майкъл Джексън, както и за актьора Никълъс Кейдж. Локууд е четвъртият й съпруг.

Източник: Канал 3

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4066
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...