вторник, 25 Февруари 2020 07:06 ч.

В Браниполе питат: Кога ще се изкъпем?

15.09.2017   |   11:38
Прочетена: 1870   |
Коментари: 0
В Браниполе питат: Кога ще се изкъпем?

Кога ще имаме привилегията да се изкъпем, питат жители на Браниполе във Фейсбук. Читателка ни е изпратила писмо, в което се оплаква от постоянната липса на вода в селото. Ето какво ни е написала тя:

„Здравейте! Живея в с. Браниполе, което е само на 1 км от град Пловдив, а е години назад с много неща. Пиша Ви, защото вече чашата преля.

Цяло лято имаме нещо като режим на водата. Тя идва за час-два на ден, но в кои часове ще се случи, никой не знае. Звъним, питаме кметството, питаме ВИК - никой нищо не знае. Ток също нямаме много често.

От кметството ни казват, че има авария. Това е всеки ден. И ето че вчера тръгнах на работа в 7, а вече нямаше вода. Връщам се е седем вечерта - и още няма. Днес имаме ученици и вместо с букет цветя, ще трябва да ги пратим със сапун и хавлия на училище...

Ами децата в детската градина? Цял ден са бърсани и мити с мокри кърпи. Прибират се и не можем да ги изкъпем. Да не говорим за домакинската работа... Бих се радвала да дадете гласност, за да спрат своеволията в нашето село. Говори се, че водата в Браниполе се спира,  защото богаташите с вилите от съседното село Белащица са си платили да имат налягане. Вече започнахме да го вярваме. Защото постоянно от кметството казват че има авария, а звъним във ВИК и там не са и чули за това. Ще Ви пратя и скрийншот от страницата на Браниполе, за да видите за какво става въпрос”, пише читателката ни.

 

В Браниполе питат: Кога ще се изкъпем?
В Браниполе питат: Кога ще се изкъпем?

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...