събота, 17 Март 2018 12:28 ч.

В листата на Патриотите всички кандидати са пловдивчани

20.02.2017   |   14:22
Прочетена: 2139   |
Коментари: 17
В листата на Патриотите всички кандидати са пловдивчани

„Внасяме листа с кандидати за народни представители, съставена изцяло от пловдивчани. Ако погледнем основните политически сили - единствено тук няма да видите парашутисти или партийни началници, спуснати отгоре. Нашите кандидати са местни хора, познати в града, с добро име и професионална реализация. Пловдив има потенциала да излъчи свои избраници. А и това е почтеното отношение към хората в града, които ни гласуват доверие“.

Това заяви водачът на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Славчо Атанасов за Пловдив-град днес, минути след като регистрира листата в 16 Районна избирателна комисия. Втори след Славчо Атанасов е общинският съветник и координатор на ВМРО Александър Сиди, трети е местният председател на „Атака“ Димитър Керин. На четвърто място в листата на патриотите е общинският съветник и местен лидер на НФСБ Костадин Гаров.

Бившият шеф на Агенцията за приватизация в града Александър Пецов и зам.-кметът на район „Южен“ Павел Милушев са също кандидати за народни представители. В листата на патриотите влизат още председателят на групата на Патриотичния фронт в местния парламент Слави Георгиев и бившият общински съветник Даниела Кинова.

На 11-о място в листата е военният летец Камен Христов и както с усмивка коментира Александър Сиди – „Тъй като стана ясно, че летците влизат, сме сигурни, че и последният в

нашата листа влиза в следващия парламент“.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4347
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...