неделя, 22 Юли 2018 13:55 ч.

В Русия задържаха стрелеца от „Меншевик“

28.12.2017   |   09:10
Прочетена: 488   |
Коментари: 0
В Русия задържаха стрелеца от „Меншевик“

В сутрешните часове на четвъртък, 28 декември, руската полиция успя да задържи бившия директор на московския завод „Меншевик“, който в сряда откри огън и рани фатално един от охранителите на съоръжението, след което се укри, предават руски медии, като се позоват на московското градското управление на руското министерство на вътрешните работи. Още вчера се появи информация, че стрелецът се е предал, но по-късно тя бе опровергана. По данни на властите стрелецът е открит на територията на завода, след което е отведен в полицейско управление.

Инцидентът в завода се случи около девет часа (местно време) в сряда след възникнала свада. Съгласно разпространените данни, в сутрешните часове на деня бившият собственик на завода е пристигнал на територията му и е влязъл в словесен конфликт с настоящото ръководство на предприятието.

След ескалация на спора той е произвел няколко изстрела и е ранил един от охранителите на обекта. По-късно той е починал от раните си. Уточнява се, че предполагаемият извършител е оказал активна съпротива на полицията при опита й да го задържи. Властите опровергаха появилата се по-рано информация за заложническа ситуация в завода. Не бяха потвърдени и данните за още двама пострадали.

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5943
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...