вторник, 20 Февруари 2018 03:31 ч.

Галена не дочака 8 март, роди момченце

Малкият Александър проплака заедно с новата песен на майка си "Бебето ми"
18.02.2017   |   08:27
Прочетена: 1702   |
Коментари: 3
Галена не дочака 8 март, роди момченце

Галена не успя да дочака 8 март и роди 20 дни преди термина си. Вчера на бял свят се появи Александър. Малкият юнак проплака във Велико Търново. Галена е повече от щастлива, радостни са и таткото Галин, както и баткото Стефчо. Всички те искат да благодарят за професионализма на доц. д-р Светозар Стойков и неговия екип.

Появята на бебока съвпадна с премиерата на дългоочаквания нов видеоклип на Галена. След като в новогодишната нощ тя ни представи песента “Мина ми”, певицата сега е посветила новия си музикален проект на новородения си син. Песента носи заглавието Moro mou (Бебето ми) и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Вълнуващият текст пък е дело на Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Георги Манов.

Припомняме, че се очакваше Галена и Джена Стоева да родят на една и съща дата - навръх Деня на жената. Когато разбрали, че терминът им съвпада, двете "мами урагани" не скрили изненадата си и дори се пошегували, че да са го планирали, нямало да се случи така. Галена обаче изпревари колежката си, която все още е в очакване на първородна женска рожба.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...