понеделник, 19 Февруари 2018 05:41 ч.

Ген. Константин Попов: Вярвам на Борисов

19.02.2017   |   09:18
Прочетена: 1748   |
Коментари: 22
Ген. Константин Попов: Вярвам на Борисов

Моето решение за напускане на армията е чисто етично и джентълменско. Не е в интерес на Българската армия да променяме отношенията си с Румен Радев. Аз не съм вечен, на мое място ще дойде друг. Това каза пред Нова телевизия ген. Константин Попов, бившият началник на отбраната, който ще води листата на ГЕРБ в Пловдив- област.

„Ген. Радев си спечели честно и почтено изборите. Моето участие в политиката не е заради него. Има и другите листи, в които участват генерали. Защо генералите да не участват в политиката - нима не са по-подготвени и нямаме отношение към държавата си?, попита Константин Попов.

Той призна, че често се е разочаровал. „Все още емоционално съм във въоръжените сили. Защо да няма честни хора в парламента, да са оптимисти и да седнат да градят държавата“, попита генералът. Бившият началник на въоръжените сили разкри как е дошло предложението към него. „Предложиха ми да вляза в политиката, след смс от г-н Борисов. Той ме извика в централата на ГЕРБ, където поговорихме. Вярвам на Борисов. По времето на неговото управление се направиха неща, които могат да се видят и пипнат. За мен най-важно е да има стабилност, ясни и верни решения за бъдещето“, категоричен беше ген. Попов.

„Не обичам двуличниците“, призна той и си пожела: „Дай Боже да не се окаже, че в парламента са събрани много такива“. „С моя рапорт доказах, че властта за мен не е самоцел. Ще си остана винаги летец. Заслужава си да работиш заради българския войник“.

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3954
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...