вторник, 20 Февруари 2018 05:30 ч.

Големи фирми в Пловдив и областта търсят работници

"Сенсата" се оглежда за стипендианти, на които ще осигури работа след завършване
19.06.2017   |   19:50
Прочетена: 11617   |
Коментари: 0
Големи фирми в Пловдив и областта търсят работници

Сайтовете за предлагане на работа изобилстват с оферти за различни работни места в Пловдив и областта. Не е новина, че най-много се търсят хора със средно образование, като не се изисква опит и стаж. Следват такива, които трябва да знаят добре английски или немски език и да имат компютърна грамотност.  Тук-таме се срещат и обяви за висшисти. Прави впечатление, че всички работодатели дават големи обещания и хвалят фирмите си, но малцина от тях са обявили размера на заплатата, което е водещото за един кандидат.    

Производителят на препарати за растителна защита „Агрия“ АД търси 40 души за новия производствен цех  „Гранулиране и разфасовка“. За работата не се изисква висше образование, нито професионален опит. Стартовата нетна заплата е 600 лв. Работниците ще получават ваучери за храна,  имат и осигурен безплатен служебен транспорт до Пловдив, Асеновград и близките села за трите смени на работа. Машинен оператор за изработка на пневморесори за товарни автомобили, търсят от „Техно Акташ“АД. Изискванията за длъжността са средно техническо образование. От компанията не посочват размер на месечно възнаграждение, но уверяват, че ще е над средното за страната. Предлагат също бонусна система за стимулиране, безплатна храна, безплатен транспорт до работното място, работно облекло и др. придобивки.  

Агенция „Митници“ е обявила 5 свободни позиции за Митница Пловдив - трима митнически служители, един старши митнически инспектор и един  старши експерт в отдел „Митническа лаборатория“. Изискването към всички кандидати е да са висшисти, минимум бакалаври, с една от следните специалности: „Социални, стопански и правни науки“ с професионални направления: „Икономика“ или „Право“ или „Технически науки“. Само за лабораторията кандидатът трябва да е химик, математик или със специалност „Биотехнологии“. Размерът на основната месечна заплата за тримата митнически служители е 700 лева, а за старши митнически инспектор и този в лаборатория 900 лв. Кандидатите ще се подбират чрез решаване на тест,  ще се изследва тяхната професионална и психологическа пригодност, а който премине двата тура успешно, ще се яви и на интервю. Срокът за подаване на документите според различните позиции е от 26 до 28 юни 2017 г., включително в деловодството на Митница Пловдив на адрес: бул. „Кукленско шосе” № 32.

САМО ЗА СТУДЕНТИ 

„Сенсата Технолоджис“ АД е обявила конкурс за стипендиантска си програма 2017-2018 г. Тя е насочена към студенти 3-ти курс със специалност - Design your future. Изискванията към кандидатите са: да са студенти в 3-ти курс на Технически университет - София с инженерна специалност, да имат минимален среден успех от следването до момента 4.50, както и минимален успех от завършен 2-ри курс: 5.00. Важно е също да са взели всички изпити до момента и да владеят добре английски език. От компанията предлагат заплащане на годишната такса за последната година от обучението в 4-ти курс, ежемесечна стипендия по време на следването, както и осигурено място за работа в „Сенсата Технолоджис“ след завършването./Марица.бг

Големи фирми в Пловдив и областта търсят работници
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...