вторник, 20 Февруари 2018 05:45 ч.

Големи фирми търсят работници в Пловдив

10.10.2017   |   19:54
Прочетена: 9016   |
Коментари: 0
Големи фирми търсят работници в Пловдив

Големи фирми с бизнес в региона ще търсят работници по време на инициативата „Ден на кариерата“, която се провежда за девета поредна година в Пловдив. Форумът се организира от Техническия университет на 19 октомври. В рамките му водещи компании от различни браншове ще представят своите стажантски и стипендиантски програми и свободни позиции, с които ще се опитат да привличат вниманието на младите хора.

Една от фирмите, които се впускат в търсене на мотивирани и ентусиазирани специалисти, е Schneider Electric. Тя ще привлича студентите с възможности за работа и развитие в мултинационална компания, устойчивите практики и спецификата на работния процес. По време на изложението служителите ѝ ще представят възможностите, които фирмата предлага. От Schneider Electric не скриват, че срещите по време на форума могат да се превърнат в интервю за работа и някои от кандидатите да бъдат одобрени за служители в компанията.

„Търсим бъдещите таланти, които ще се развиват и ще се учат от професионалистите. Трамплинът е голям и възможностите при нас зависят в голяма степен от желанието на кандидатите, като при нас те ще открият всичко необходимо, за да успеят“, каза по повод изложението Елена Ватрачка, мениджър „Човешки ресурси“ във френската компания.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...