сряда, 17 Юли 2019 17:39 ч.

Двама в ареста за побой над полицаи

09.09.2017   |   23:16
Прочетена: 547   |
Коментари: 0
Двама в ареста за побой над полицаи

Полицаи от Търговище са били удряни и блъскани от двама мъже на 19 и 27 години, съобщиха МВР. При мелето са били скъсани и пагоните на един от служителите на реда.

Малко преди полунощ в полицията е получен сигнал за това, че двамата души извършват непристойни действия на паркинг пред една от големите търговски вериги. Според полицията действията на двамата се отличавали с изключителен цинизъм.

При идването на патрула на мястото, младежите опитали да избягат. След като ги спрели и поискали документите им, двамата оказали съпротива на служителите на реда. Започнали да ги блъскат и да им нанасят удари. Въпреки това, двамата млади мъже били задържани.

Арестуваните са известни на полицията. По-младият има извършени редица кражби, а по-възрастният е заловен да кара кола след употреба на наркотици. С постановление на прокурор от Районната прокуратура в Търговище задържането им е удължено за срок до 72 часа.

 


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...