петък, 28 Февруари 2020 22:21 ч.

Депутатите от НФСБ участваха в шествието за защита на планинския туризъм

11.01.2018   |   21:32
Прочетена: 545   |
Коментари: 0
Депутатите от НФСБ участваха в шествието за защита на планинския туризъм

Вицепремиерът Валери Симеонов и народните представители от НФСБ в групата на Обединени патриоти се включиха в шествието в защита на планинския туризъм тази вечер.

Шествието на хората от Банско се вля пред храм-паметника „Александър Невски“ сред дошлите да ги подкрепят хора от различни краища на страната. Близо 5 хиляди души заявиха в шествието своята подкрепа за развитието на планинския туризъм.

„От името на правителството искам да ви уверя, че това е само първата крачка към решаването на тежките проблеми, свързани със зверските ограничения за развитието на планинския туризъм. Следват решаването на казуса с Витоша, разработването на туризма и курортите в Родопите, Пловдивско, в Стара планина и на всички тези места, с които България може да се гордее и да привлича многобройни туристи“, каза още Валери Симеонов.

„Аз съм тук, за да заявя отново от името на коалиционното правителство на ГЕРБ и Обединени патриоти, че времето на големите обещания свърши, времето на големите приказки свърши – дойде времето на действията. Разчитаме на вашата подкрепа. Знайте, че вашето бъдеще,вашият поминък са във ваши ръце. Отстоявайте докрай своите интереси и ние винаги ще бъдем зад вас“, заключи вицепремиерът Валери Симеонов. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...