понеделник, 20 Януари 2020 05:19 ч.

Джена: Няма приятелства в "Пайнер", има завист

18.01.2018   |   14:12
Прочетена: 7075   |
Коментари: 0
Джена: Няма приятелства в "Пайнер", има завист

Джена, която неотдавна стана майка и рядко дава интервюта, сензационно проговори за нравите в лекия жанр.

Някои хора сигурно мислят, че с колегите сме много близки и едва ли не живеем заедно, но това не е така, отсече Джена. Певицата е сред малцината, които признават, че нямат близки в гилдията, в която отношенията между изпълнителите са изтъкани от фалш.

Преди два месеца Джена направи неочакван дует с Преслава, а добричлийката дори не бе поканена на сватбата й. Въпреки професионалното си сътрудничество двете не успели да изградят приятелски отношения, писа „Галерия“. Според Джена това не било възможно, защото конкуренцията и завистта владеели душите на поп фолк певиците.

Едно време всички бяха много сплотени, на концерти се забавлявахме заедно. Нещата се промениха за лошо, анализира Джена. Тя разкрива, че интригантството завладяло и мъжката част от фирмата. Самата Джена вече не си говорела с Галин, с когото направиха успешен дует преди три години.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...