вторник, 20 Февруари 2018 03:34 ч.

Дженоа привика на проби вратар от Локо

21.02.2017   |   13:19
Прочетена: 1174   |
Коментари: 0
Дженоа привика на проби вратар от Локо

Вратарят от школата на Локомотив Стефан Дафовски започна от днес проби в италианския елитен клуб Дженоа. Роденият през 2000 година талант от вчера е в Генуа заедно с мениджъра си Антъни Раво. Българинът ще тренира с юношите на Дженоа до петък. Тази сутрин Дафовски беше привикан в медицинския център за пълни изследвания, а след обяд се включва в заниманията.  

Пробите ще бъдат само и единствено с юношите старша възраст на Дженоа (до 19 години) - момчета с две години по-големи от Стефан. За юношата на Локомотив това не е нещо ново, а и след като се прибере, ще се присъедини към мъжкия отбор на "смърфовете". В Дженоа търсят вратар за тази своя формация и се надяват, че високият 195 сантиметра пловдивчанин ще бъде играчът, който им трябва.

"Искам да изкажа специални благодарности на Локомотив (Пловдив) и специално на члена на управата Росен Коруев, който помогна с бързото придвижване на документите по пътуването и за оторизацията от името на клуба. Всички се надяваме, че Стефан ще се представи на добро ниво и ще защити българската вратарска школа", обясни агентът на играча Антъни Раво.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...