понеделник, 16 Юли 2018 19:36 ч.

Джулиана Гани отглежда крави вкъщи

03.01.2018   |   20:22
Прочетена: 2599   |
Коментари: 0
Джулиана Гани отглежда крави вкъщи

Силиконката Джулиана Гани си отглежда цяло стадо крави, но не добитък, а под формата на плюшени животинки. Русокосата изкусителка и съпругът й - фитнес-инструкторът Станимир Ташев, колекционират играчките и украсяват дома си с тях. Точно заради това, Мис Силикон 2013 кацна в любовното гнездо на „ВИП брадър“ с малка кравичка в ръце и не се раздели с нея по време на целия си престой. Изкуствени пеперуди също са неизменна част от интериора на двойката, пише "Монитор".

Междувременно Гани промени решението си да отпразнува любовта си със Станимир на голяма церемония.

„Ако почувствам в някакъв момент, че искам, ще направя и втора сватба”, заяви пред bTV тя. Двамата си казаха заветното „да“ през август на скромно тържество в родния й Пловдив. За булчинската си рокля Джулиана заложи на изрязано деколте, с което по традиция подчерта третия си чифт гърди. Красавицата е категорична, че не бърза да се сдобие с наследник, защото това би повлияло негативно на кариерата й.

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5901
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...