неделя, 19 Януари 2020 04:37 ч.

Дизайнерската академия на Нет Ит стартира с уникални обучения в Пловдив

17.01.2018   |   10:00
Прочетена: 767   |
Коментари: 0
Дизайнерската академия на Нет Ит стартира с уникални обучения в Пловдив
Снимка: Дизайнерската академия към Нет Ит отваря врати и в Пловдив с набор от изключително популярни професионални обучения

Дизайнерската академия към лицензиран учебен център Нет Ит отвори дългоочаквания си филиал в гр. Пловдив. „Отваряме врати в Пловдив поради изключително големия интерес от живущите в града“, съобщават от администрацията на учебното заведение.

В дизайнерската академия ще стартират обучения по Фотография, Графичен и Уеб дизайн, Интериорен дизайн, Ландшафтен дизайн, Рисуване и Живопис и др. Новите курсове започват още през февруари 2018.

Програмите на обученията в академията са с доказана ефективност и са базирани както на държавните образователни стандарти, така и на изискванията на работодатели и специалисти в различни области.

Все повече хора се насочват към придобиване на практически умения по дадена специалност в лицензираните учебни центрове за професионално обучение, тъй като това образование е добра алтернатива на висшето. Срокът на обучение е много по-кратък, а уменията, които се усвояват, са точно нужните за работа или реализация на личните проекти на завършилите. Освен това в реномираните професионални центрове се учи предимно чрез практика, което често е проблем за висшето образование.

Обученията в Дизайнерската академия на Нет Ит са изключително практически, като по програма те съдържат минимум 50% практическа насоченост.

Преподавателите в центъра също отговарят на държавните образователни стандарти и Закона за професионалното обучение, което гарантира качествено преподаване от експерти в съответната област. Това не може да се каже за центровете без лиценз, където хората нямат сигурност кой и какво преподава.

Друго голямо предимство на Дизайнерската академия към Нет Ит е, че като лицензиран център таксите за обученията са освободени от ДДС, което прави цената им с 20% по-ниска за крайните клиенти.

Базата на Дизайнерската академия на Нет Ит е разположена в Арт зоната на Пловдив – район Капана, на улица Алцеко 14.

Списък с всички актуални обучения в нашия град можете да откриете на адрес: www.designacademy.bg или на телефон 070016004

Дизайнерската академия на Нет Ит стартира с уникални обучения в Пловдив
Дизайнерската академия на Нет Ит стартира с уникални обучения в Пловдив

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...