събота, 17 Ноември 2018 14:46 ч.

Димитър Цветков зам.-кмет, но в “Централен”

04.03.2009   |   22:35
Прочетена: 684   |
Коментари: 0
Димитър Цветков зам.-кмет, но в “Централен”

Димитър Цветков, който беше заместник по сигурността на Славчо Атанасов, се завръща на същата длъжност, но не в голямата община, а в район “Централен”. Новината беше потвърдена и от лидера на ГЕРБ Иван Тотев. Предстои съгласуване на кандидатурата на Цветков в ръководството на партията, но най-вероятно назначението му ще бъде одобрено, коментира Тотев.

Постът на вицекмет по градоустройство в района отново е вакантен. Гергана Дончева, назначена преди няколко месеца за втора заместничка на Райна Петрова, е освободена.
На нея й беше тежичко и само си подаде молба за напускане. Разделихме се човешки, обясни кметицата на “Централен”. Преди това на ветровития стол в района беше сложен човекът на “Атака” - Михаил Казанджиев. Райна Петрова го уволни, след като коалицията се разпадна и ГЕРБ се озова в опозиция. По адреса на Димитър Цветков тя беше лаконична: “Ще го назнача, след като има политическо решение”.

Генерал Цветков е добър администратор и това ще бъде само червена точка за Райна Петрова, не скри адмирациите си Славчо Атанасов. Не ми беше особено приятно, когато се разделихме. Бях му казал: докато аз съм кмет, ти ще си заместник, но спрямо него беше упражнен политически натиск да си подаде оставка. Приех я с голяма тъга, защото генерал Цветков се справяше много добре, припомни градоначалникът.

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
7306
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...