понеделник, 27 Май 2019 06:44 ч.

Драматична музикална битка в "Х фактор"!

Александрина изхвърча от шоуто заради съотборник!
10.12.2015   |   23:07
Прочетена: 822   |
Коментари: 0
Драматична музикална битка в "Х фактор"!

Драматичен музикален дуел в "Х фактор". След оспорвана битка от шоуто си тръгна Александрина Макенджиева.

За оставане тази вечер се бориха Александрина Макенджиева и Стивън Ачикор. И двамата са участници от отбора 25+, който води Маги Халваджиян. Освен тази драма вместо него, в журито отново бе Заки. Това не е първата битка на таланти от един и същ отбор. Припомняме, че преди няколко седмици Ева Мария и Вики се изправиха в драматична музикална битка една срещу друга, като първата напусна шоуто.

За днешните елиминации Стивън заяви, че ще изпее "Оrdinary people" на Джон Ленън, а Александрина се представи с "Mercy" na Duffy.

"Биг мама" както й викат в шоуто бе първа. Тя бе блестяща и остави публиката без дъх. След нея на сцената се качи и съотборникът й Стивън. Той изправи публиката на крака, а след края на изпълнението му аплодисментите не секваха.

"Стивън ти дойде като претендент за финала. Заради теб се качих 2 пъти на бюрото, но напоследък не се представяш добре. Александрина, ти имаше спад, но се оправи. Харесвам ви и двамата. Бих сложил други хора на елиминации, но това е мое мнение. Аз давам своя глас за Стивън", заяви Криско.

"И двамата имахте много силни и много слаби моменти в шоуто. За мен вие сте изравнени, но днес, на тези елиминации, аз лично видях много. Когато Стивън стъпи на сцената видях едно много голямо сърце и една невероятна емоция. За мен ти беше по стабилен на всички лайфове и давам гласа си за теб", заяви Люси.

"Трудна елиминация тази вечер. Първо сте участници от един и същи отбор и второ, защото, Александрина, във вторник ти беше великолепна. Присъствието ти във "Х фактор" е много специално за преадването. Станахме свидетели на това как ти се научи да стъпваш върху себе си. Стивън, за мен ти просто на последния лайф загуби нещо много специално от присъствието си на сцената, защото може би песента те победи. Аз взех своето решение и то е в предаването да продължи Стивън", заяви Саня и така прати Александрина вкъщи, без да има нужда Заки да гласува.

"Искам да кажа, че съм горда, че останах толкова дълго време на тази сцена. Благодаря на всички, които ме подкрепяха", заяви Александрина за сбогом.

Алекс и Мария обявиха, че следващият концерт ще е на Коледа, а елиминации ще има чак през 2016 година.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...