сряда, 16 Октомври 2019 01:25 ч.

Д-р Троева: На среща с министъра се разминах с моята наследница

14.09.2017   |   09:06
Прочетена: 490   |
Коментари: 0
Д-р Троева: На среща с министъра се разминах с моята наследница

"Дала съм обяснение на министъра в 4 страници. Той твърди, че не ги е разбрал. Бях повикана преди време на среща. На врата се разминах с една жена, оказа се в последствие моята наследница. Защо като е взел решението предварително, ме е карал да изпълнявам функциите си още една седмица. Това явно е заради едно бебе на 5 месеца. Важното е, че то е добре".

Това заяви в "Здравей, България" уволнената директорка на "Фонда за лечение на деца" д-р Тинка Троева. "Спазила съм всички правила и това ще се покаже там където трябва. Вчера още заявих пред медиите, че ще се защитавам. Това беше уронване на името и престижа ми. Твърдя, че съм спазила правилата и не съм насочила дете задължително да се лекува в чужбина със свое еднолично решение. Знае се, че решенията не са еднолични, а те се вземат от обществен Съвет от 17 души. Той заседава, когато има кворум от 9 души и, за да се вземе решение трябва да има поне 8 гласа", каза тя.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...