понеделник, 19 Март 2018 04:42 ч.

Екатерина Захариева регистрира листата на ГЕРБ в Пазарджик

19.02.2017   |   13:57
Прочетена: 989   |
Коментари: 1
Екатерина Захариева регистрира листата на ГЕРБ в Пазарджик

Водачът на листата на ПП ГЕРБ в 13-и многомандатен избирателен район в Пазарджик Екатерина Захариева и областният координатор Найден Шопов регистрираха листата с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия.

След регистрацията на листата Екатерина Захариева каза пред медиите : „Очакванията ми за предизборната кампания за честна игра. Надявам се да няма много силно популистко говорене, защото това, с което се гордеем е, че в програмата на ГЕРБ не включваме обещания, които не можем да изпълним“. Тя допълни, че ГЕРБ както винаги ще бъде първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори и че ще заложи на открита, близка до хората кампания. „Аз съм израснала в този град, тук съм получила средното си образование в езикова гимназия „Бертолт Брехт“ и имам много приятели. ГЕРБ ще има три мандата в Област Пазарджик, но ние ще работим и за повече. Надявам се да допринесем за благоприятна бизнес среда, която да създаде повече работни места“, изтъкна още Екатерина Захариева.

Листата на ГЕРБ в 13 МИР е съставена от 18 личности. Това са доказани професионалисти, ползващи се с авторитет в обществото. Сред тях има инженери, икономисти, педагози и предприемачи от Пазарджик, Брацигово, Велинград, Пещера, Стрелча и Панагюрище.

След регистрацията на листата Екатерина Захариева участва в поклонението по повод 144 години от гибелта на Васил Левски. Тя,заедно членове от листата и представители на МГЕРБ с минута мълчание и падане на колене почетоха неговата памет и поднесоха венци и цветя

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4373
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...