понеделник, 19 Март 2018 04:57 ч.

Ето защо не се отлага днешният секс за утре

Най-безопасната спортна дисциплина дарява със здраве, гони депресията и вталява
18.02.2017   |   21:24
Прочетена: 1711   |
Коментари: 1
Ето защо не се отлага днешният секс за утре

Можеш да отложиш днешната работа за утре, ала никога не отлагай секса за утре вечер! Освен че е приятно изживяване, той носи  редица ползи за здравето и скрепва дружбата между любовниците. Както и брака. Той представлява приятен начин за демонстрация на любов, изразяване на чувства и влечение. Освен това редовният секс се отразява положително върху самочувствието. Ето няколко причини  да не отложите секса тази вечер.


Сексът стимулира процеса на отслабване. Изгаря всички натрупани калории, дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра.

Той е  една от най-безопасните спортни дисциплини. Укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това не са ти нужни плувки.

За петнайсетина минути игра в леглото може да изгорите същото количество калории, колкото и на тренажора. А едното е много по-приятно от другото.

Освен това по време на полов акт съществено се повишава нивото на хормона кортизол, който активира въглехидратната обмяна в организма.

Сексът дарява със здраве. Ако го правите редовно, той  укрепва имунната система и много по-рядко ще страдате от грип и настинка. А нежният и отпускащ секс намалява вероятността да получите дерматити и акне.

Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка, произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека. А ежедневните целувки ви предпазват от зъболекаря.

Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл. 

Страстните ласки неутрализират депресията и стреса. Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие. 

Учените са доказали, че хората, които практикуват секс два пъти седмично, имат по-стабилна нервна система.

Те по-лесно понасят стресови ситуации и по-спокойно се отнасят към проблемите в живота. Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е десет пъти по-ефикасен от валиума. 

Страстните ласки  подобряват не само вашето самочувствие, но и собствената ви самооценка. Оказва се, че редовният секс може да ви помогне да се справите с комплексите.

Хората, които се радват на ласки, са по-спокойни и по-уверени в себе си.

Колкото повече секс правим, толкова повече можeм да правим. Сексуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.

Ако все пак не сте убедени във всичко това, пробвайте!

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4373
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...