петък, 24 Януари 2020 13:11 ч.

Ето как Нина Добрев поддържа перфектна фигура

18.01.2018   |   17:07
Прочетена: 5336   |
Коментари: 0
Ето как Нина Добрев поддържа перфектна фигура
Автор на снимката: Инстаграм

Актрисата с български произход Нина Добрев стана известна в цял свят благодарение на главната роля в телевизионния сериал „Дневниците на вампира“. Оттогава тя е под лупата на фенове и медии.

Това засегна не само личния живот на Нина (тя започна любовната си история с Иън Съмърхолдър на снимачната площадка, а впоследствие двамата се разделиха), но и външния ѝ вид.

В един момент Добрев попадна в полезрението с наднормени килограми. Но пък тя е отличен пример за това как желанието, мотивацията и оптимизмът могат да помогнат за промяна към по-добро.

Как стигна до перфектните мерки? Преди година актрисата започна да сърфира, съчета тренировките във фитнеса и с други спортове. И днес може да се похвали с една от най-перфектните фигури в Холивуд. И мотивира милиони момичета да постигнат идеалната физическа форма.

В началото на седмицата тя пусна кадър в социалните мрежи в син бански, който само подчертава изкусителното ѝ тяло, написаха в dnes.bg


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...