вторник, 18 Юни 2019 08:20 ч.

Ето кои учители от Пловдив и региона грабнаха приз „Неофит Рилски”

25.05.2015   |   17:41
Прочетена: 2404   |
Коментари: 0
Ето кои учители от Пловдив и региона грабнаха приз „Неофит Рилски”

13 учители и директори от Пловдивска област получиха днес отличието „Неофит Рилски” от просветния министър Тодор Танев на церемония в 18-о СОУ „Уилям Гладстон” в столицата.
По предложение на просветния инспекторат са наградени учителят по история от ОУ „Пенчо Славейков” Пенчо Стоянов, помощник-директорката на Професионалната гимназия по електроника и електротехника Камелия Стоянова, преподавателката по математика от ОУ „Никола Вапцаров” в Асеновград Диана Стефанова. Сред отличниците се подредиха още директорката на ЦДГ „Деница” Ели Христакиева, преподавателката по информатика от ОДК Мариана Алексиева, учителката по български от Математическата гимназия Невена Зонева и колежката й от СОУ „Любен Каравелов” Роза Балтова. Престижната награда получиха още преподавателката по музика Светлана Рангелова, началната учителка Славка Джурджева от ОУ „Райна Княгиня” и Николина Атанасова, която преподава по химия и биология в селскостопанската гимназия в Първомай.
С номинация от Съюза на работодателите наградата получи директорката на гимназията по туризъм Мариана Маджирова. А Независимият учителски синдикат е предложил преподавателката по музика Мая Томова от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и детската учителка Виолета Станчева-Кирова от ЦДГ „Родина”, които също получиха приза.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...