събота, 17 Март 2018 12:18 ч.

Ето кои четири зодии не изневеряват

24.02.2017   |   07:07
Прочетена: 2828   |
Коментари: 1
Ето кои четири зодии не изневеряват

Всеки търси любов и за любов живее. Някои хора обаче често, дори открили половинката си, поглеждат встрани за допълнителна опция. Те и често изневеряват - защото имат нужда да опитват и да се уверяват, че основният им избор е правилен.

Има обаче и хора, които са изключително верни в отношенията си. И ако можем да погледнем през призмата на астрологията, те най-вероятно са представители на тези зодиакални знаци:

Рак
Раците са най-семейният тип от зодиака. Почти никога не се хвърлят в отношения, в които не виждат перспектива. Помнят какво и кога ги е наранило затова не биха причинили нещо подобно на своята половинка. Когато връзката не върви, те се борят докрай, за да спасят отношенията.

Телец
Представителите на този знак търсят не само любов, но комфорт и спокойствие в отношенията. Няма да се втурнат към авантюри, просто защото не се стремят към нещо бурно и различно.Те просто искат нормално развитие на отношенията и чиста, искрена и взаимна любов.

Козирог
Абсолютни реалисти и перфекционисти, здраво стъпили на земята. Те мислят практично и никога няма да си позволят да рискуват сериозните си отношения с някоя забежка. Това е и зодията, която най-рядко се развежда. Изберат ли някого, го избират за цял живот.

Везни
Везните също са в търсене на хармония и балансираност в отношенията. Дори да си помислят да изневерят, те хубаво ще премислят плюсовете и минусите и, разбира се, ще осъзнаят, че това е пълна лудост. Те могат добре да се поставят на мястото на партньора си и поради тази причина не биха си позволили да го накарат да страда.

Източник: vesti.bg

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
4347
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...