сряда, 21 Февруари 2018 07:34 ч.

Ето на кой подземен бос е била любовница Мегз

12.10.2017   |   16:23
Прочетена: 7636   |
Коментари: 0
Ето на кой подземен бос е била любовница Мегз

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която участва във "ВИП брадър", твърди, че е стартирала бизнеса си със собствени средства. Истината обаче е малко по-различна, твърди "Уикенд".

Амбициозната дама от Раковски преди години е била любовница на един от най-крупните играчи в подземния свят - Евелин Банев-Брендо, и именно той й е помогнал да развие кариерата си, като финансирал щедро модните й инициативи.

В момента Мегз изкарва парите си чрез онлайн продажби на дрехи и козметика, а по думите й единствените хора, които в началото я подкрепили материално, били нейните родители. Според запознати обаче дизайнерката произхожда от скромно семейство и разчитала на друг спонсор, който налял средства в бизнеса й.

 Добре осведомени разкриват, че Каканашева се запознала с Брендо случайно, но пък успяла да извлече максимална полза от връзката си с него. Преди няколко години двамата се засекли в популярно заведение в курортното селище Лозенец и покрай общи познати се озовали на една маса.

Напористата Миглена попаднала в полезрението на подземния бос и не се посвенила да стане негова любовница, за да постигне целите си. Соченият за кокаинов крал Брендо редовно проявявал щедрост към Каканашева и именно чрез неговите пари тя започнала дизайнерската си кариера.

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3993
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...