неделя, 21 Януари 2018 12:53 ч.

Жилищен комплекс "Роял Сити" посреща пловдивчани в ден на отворените врати

На събитието тази събота ще бъдат показани качествени апартаменти
20.04.2017   |   07:31
Прочетена: 2237   |
Коментари: 0
Жилищен комплекс "Роял Сити" посреща пловдивчани в ден на отворените врати

Открито събитие за пловдивчани и гости на града организират тази събота, 22 април, от Галакси Инвестмънт Груп.

Компанията ще представи възможностите за покупка, наемане и кредитиране на апартаменти в жилищен комплекс "Роял сити" в Пловдив. Денят на отворените врати започва в 11 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5.

Бъдещите собственици на апартаменти ще имат възможност да се запознаят с актуалните оферти, както и да се възползват от специални предложения, валидни само в Деня на отворените врати.

Изгодните условия за кредитиране от страна на банките и засиленият интерес към огледи от страна на купувачите ни мотивираха да организираме специално събитие, на което да дадем възможност на жителите на Пловдив да се запознаят с предимствата на "Роял сити", коментираха брокерите на Галакси Инвестмънт Груп.

Жилищен парк "Роял Сити" се намира в един от най-приятните квартали в град Пловдив - Кършияка, и е леснодостъпен както с градски транспорт, така и с автомобил. Сградите са изпълнени в унисон с най-новите световни строителни тенденции и се характеризират с модерната си архитектура.

Жилищният комплекс разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени. Важно предимство особено за активно работещите е наличието на подземен и надземен паркинг в  "Роял Сити".

Собственици на жилища в комплекса отчитат като най-важни фактори за техния избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, заведения за хранене, търговски обекти, офиси и банки допълнително улеснява бъдещите собственици.

Жилищните сгради в "Роял Сити" са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло - и шумоизолация.

Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
749
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...