неделя, 22 Юли 2018 13:58 ч.

Завой в личния живот на две зодии, други две влизат в беля

29.12.2017   |   06:10
Прочетена: 14327   |
Коментари: 0
Завой в личния живот на две зодии, други две влизат в беля

 

Овен

През този ден ще ви се наложи да избирате. Няма как да няма потърпевши, просто направете така, че щетите да са минимални.

Телец

През този ден във връзката ви ще цари пълно разбирателство и хармония. Това ще е един от онези дни, които се превръщат в спонтанни празници.

Близнаци

 През този ден идеите ви няма да срещнат разбиране от страна на половинката ви. Ще трябва сами да осъществите намеренията си.

Рак

Днес ще имате важен въпрос за решаване. Не се опитвайте да избегнете мнението и участието на половинката ви. То ще е изключително необходимо.

Лъв

Очакват ви изненади, които ще въведат някои промени в личния ви живот. Бъдете смели и всичко ще мине по най-добрия начин за вас.

Дева

Чуждият опит днес може да бъде полезен за връзката ви. Когато виждате, че вашите начини не действат, няма нищо лошо да опитате друго.

Везни

През този ден не се страхуайте от промените. Именно те ще ви дадат това, от което имате нужда.

 Скорпион

 През този ден сами може да се вкарате в беля, ей така, от скука. Нямате нужда от излишни емоции, насладете се на спокойствието, то също е добродетел.

Стрелец

Интересна новина може да ви разстрои. Скоро ще разберете, че притесненията ви са били напразни, така че си спестете ядосването.

Козирог

Каквото и да се случва е за добро и няма защо да съжалявате. Отпуснете се и се адаптирайте към събитията.

Водолей

Понякога е добре да се спрем и да се замислим какво причинява поведението ни на хората до нас. Този ден е предназначен точно за такива изводи.

Риби

Денят ще ви поднесе на тепсия отговор на въпрос, който ви измъчва от месеци. Не се колебайте да споделите откритието с половинката ви и да се му се порадвате заедно.

От аctualno.com

 

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5943
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...