вторник, 17 Септември 2019 04:10 ч.

Заледена дупка може да е причина за трагедията в Първенец

20.12.2017   |   10:58
Прочетена: 2214   |
Коментари: 0
Заледена дупка може да е причина за трагедията в Първенец
Снимка: Снимката е илюстративна

Заледяване и дупка на пътя , пълна с вода, може да е довела до трагедията с прегазенето дете в Първенец. Това сподели кметът на селото Георги Стаменов. Както Марица.бг вече съобщи, рано тази сутрин джип блъсна и уби на място 10-годишно момиченце.

Трагедията се разигра на изхода на селото, близо до ромската махала. В болница е откарана майката на детето, която изпаднала в шок от случилото се. Според очевидци, минути след трагедията мъже от близката махала се нахвърлили да бият шофьора.

Той е на 56 години и е от Първенец.наложило се намесата на полиция.

"Сега отивам към мястото, тъй като имахме голяма ВиК авария и бях там. Не знам още как е станала трагедията. Не изключвам джипът да се е завъртял на мястото, тъй като там има дупка, която се пълни с вода и при ниските температури може да се е заледила. Други пък казват, че детето се е отскубнало, дръпнало от майката и така е било пометено", разказа Стаменов.


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...