неделя, 21 Януари 2018 12:55 ч.

Засекретиха делото срещу мераклията Цони

14.09.2017   |   13:20
Прочетена: 1296   |
Коментари: 0
Засекретиха делото срещу мераклията Цони
Снимка: Съдия Христо Крачолов

Делото срещу Цони Цонев от Джулюница, който си поиска орални ласки от служителка във фирма трудов посредник и след отказа й я преби, ще тече при закрити врати. Решението за това е на съдия Христо Крачолов от Пловдивския апелативен съд, който се позова на опция в НПК да не бъдат разгласявани интимни подробности от живота на хората.

На първа инстанция Цонев получи 6 години затвор, но обжалва присъдата си. Според прокуратурата на 16 декември в. г. мъжът влязъл в офиса на фирма на ул. „Д-р Вълкович” в Пловдив. Заключил вратата и след като служителката му показала сайта, на който да разгледа обявите, свалил панталона си. Поискал от жената да правят секс и когато тя го напръскала със спрей, за да го спре, я нападнал. Започнал да я удря и когато тя изпаднала в безсъзнание, взел чантата й и избягал. Вътре имало пари и телефон на обща стойност 1863,51 лв.

Цонев направил опит да напусне страната, но бил задържан на път за Гърция.

 

 

Засекретиха делото срещу мераклията Цони

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
749
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...