сряда, 18 Юли 2018 10:05 ч.

Защо боледува екипът на Слави Трифонов

03.01.2018   |   10:08
Прочетена: 18139   |
Коментари: 0
Защо боледува екипът на Слави Трифонов

Тежка прокоба тегне над "Шоуто на Слави", от която пострадаха самият той, Цветелина Грахич, Годжи, Росен Петров, Маестрото.

Счупени крайници, припаднали по сцената певици, катастрофи и дори рак - предаването на Дългия сякаш е орисано за подобен род кошмари.

Най-прясната случка е от началото на декември. Тогава Годжи си счупи крака, а за инцидента беше съобщено от екипа на шоуто. Без да обяснят как е станал сакатлъкът.

Черната поредица започна през лятото, когато Слави претърпя тежка операция на крака, заради която близо месец води Иво Сиромахов.

Друг покосен от тъмната прокоба е бившият сценарист на "Шоуто на Слави" Росен Петров. Той си счупи носа на боксовия ринг, заради което му направиха куп операции, за да диша нормално. В крайна сметка обаче той остана като белязан след инцидента.

Лошата съдба не подмина и Евгени Димитров-Маестрото, който преди години стана участник във верижна катастрофа на "Цариградско шосе". И актьорът Мариан Бачев попадна в автомобилно меле в края на 2015.

Комикът бе блъснат от млада жена, която се оказа негов голям фен. За щастие Бачев се отърва без драскотина, но уплахата си останала. Истинската борба за живот бе на китариста Цветан Недялков.

Той печели тежка битка с рака през 1997 година след 4 години борба с коварното заболяване.

Красивите беквокалистки на Ку-Ку Бенд също страдат от прокобата. Малко преди да напусне шоуто Цвети Грахич също закъса сериозно със здравето. Тя дори припадна на свое участие с Борис Солтарийски, припомня България днес.   

<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5918
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...