петък, 28 Февруари 2020 23:50 ч.

Защо сексът в студа е винаги горещ

Зимата предлага нестандартни места за ласки, които вдигат андреналина
07.01.2018   |   20:58
Прочетена: 740   |
Коментари: 0
Защо сексът в студа е винаги горещ

Ако спалнята ви е омръзнала, сега е моментът да се позабавлявате на нестандартни места. Научете се да се адаптирате към зимния секс и  да практикувате, независимо от условията. Така актът ще бъде още по-разпалващ и  ще се заредите с вълнуващи емоции.


Лесна идея за първото ви мразовито интимно приключение е секс в колата. Спрете на място, където ще бъдете изолирани, и изключете парното, така ще можете да запотите прозореца само със собствените си  усилия. Колата е класическото място за секс, подходящо за зимните месеци. Все пак в студените нощи е доста по-малко вероятно да ви спипа полицията и да бъдете глобени за непристойно поведение.

През зимните месеци прекарваме доста време по моловете. Така пробната в магазин за дрехи става идеално място за нестандартен секс. Ако приятелят ви не обича да пазарува, може много лесно да промените мнението му. Следващия път, когато пробвате нещо, извикайте го в пробната за експертното му мнение и го изненадайте с един бърз секс. Важно е пробната да има голямо огледало, а в магазина да няма строги правила, защото някои не позволяват повече от един човек да влиза в пробната. Също е от значение да изберете определени часове, когато няма много хора,  за да не се образува опашка от чакащи и да ви хванат на "местопрестъплението". 

С настъпването на студеното време много процеси в организма ни се забавят и тялото опитва да съхрани енергията си. А и нестандартният секс бързо уморява. Затова предлагаме да опитате нещо мързеливо и топло - а най-доброто за това е домашната пералня. Не се бойте, ако е включена за изплакване. Силните вибрации само ще усилят сексуалните ви усещания, ако го правите върху нея. Остава да съблечете дрехите си за пране.

Друг вариант, с който може да повдигнете адреналина, е секс на пода. Дори и у дома, твърдият под не е любимо място за ласки, ако обаче е снабден с подово отопление, с няколко възглавници ще се осигури стабилността на движенията и двойката ще забрави за дискомфорта. Е, може коленете да са леко посинели на сутринта, но да не изпадаме в подробности.

Въпреки неудобствата в секса на зимен терен, много хора се наслаждават на забавлението и взаимното създаване на приятно изживяване. 

 Ако практикувате нестандартен секс на открито, имайте предвид, че по-студеното време може да накара много на пръв поглед лесни неща да се объркат. Секс терапевти предупреждават, че ниските температури може да направят трудно или невъзможно достигането до ерекция, а "фригидният" въздух да убие всяка възбуда у дамата. Освен това може и да поизмръзнете и настинете. 

Има много места и начини за достигане до оргазъм и през зимата, ала експертите съветват де се обличате добре и да стоите без дрехи за колкото се може по-малко време. Винаги можете да продължите  на топло, ако някой от вас се откаже от студената романтика.


 

Вместо хапчета: Палуването зиме - антидепресант

Учени от американския университет в Пенсилвания установиха, че интимните отношения са най-важни за организма на човека през зимата, пише изданието Times Now. Сексът способства изготвянето на антитела, които укрепват имунитета и преодоляването на болестите. По думите на учените, хората, които почувстват, че се разболяват, веднага трябва да се заемат със секс.

Тогава производството на антитела се увеличава с 30 процента. Сексът стимулира изработването на колаген, който служи като смазка за организма и подобрява състоянието на кожата. Сексът играе важна роля и за укрепването на сърцето, снижава риска от ракови заболявания, от болестите на белия дроб и простатата. Всички тези ползи от интимната близост са много важни за поддържането на здравето през зимата, когато в човешкия организъм се наблюдава недостиг на витамини.

И още нещо важно - редовните интимни контакти са най-доброто лекарство срещу зимната депресия. В студеното зимно време, при късата продължителност на светлия ден и  унилата природа - още един "антидепресант" няма да  навреди...


Романтиката в бяло е афродизиак

Оказва се, че въпреки ниските температури, зимата е най-любимото време за интимни страсти с партньора. Най-добре е да се прави секс на ниски температури, защото студът е естествен афродизиак, коментират специалисти. Зимните страсти са по-интересни, защото провокират въображението. Иначе казано, рядко се случва да зърнете партньора си гол или с по-ефирна блуза, което повишава желанието ви да видите и да усетите това, което се крие под дрехите.

Освен това сексът през зимата има и своите предимства. Креватните приключения са прилично сгряващи. Не ви трябва парно и нямате нужда от електрическо одеяло. Може да изключете радиаторите и да оставите на любимия човек да ви стопли. Към плюсовете на интимните удоволствия през зимата се добавя и фактът, че сексът е отличен заместител на фитнеса.

Ако сте понатрупали някое килце отгоре, с малко повече старание може да си спестите едно въртене на велоергометъра. Действайте смело и практикувайте секса пред досадното блъскане в залата, така ще напрегнете различни мускулни групи и ще подобрите кръвообращението си.

Оставяме настрана снежната романтика, тя е гарантирана, стига да има сняг. За щастие, прогнозата обещава такъв да има скоро. /Марица.бг


Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
8277
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. „Марица“, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...