вторник, 20 Февруари 2018 05:19 ч.

Звездите казват, че след вота напролет пак ще ходим до урните

Бойко Борисов и Корнелия Нинова са в силна позиция през годината на Слънцето, твърди астроложката Йорданка Игнатова-Дени
30.12.2016   |   10:14
Прочетена: 750   |
Коментари: 0
Звездите казват, че след вота напролет пак ще ходим до урните
Снимка: Ралица Иванова

Каквото посеем през 2017-а, такова ще "жънем" следващите 9 години, категорична е астроложката Йорданка Игнатова - Дени, известна с точните си прогнози за значими политически и обществени събития. В последните дни на изтичащата година тя изготви своя астрологична прогноза за 2017 г. Новата година ще бъде под управлението на Слънцето и зодиакалния знак Овен.  

Пети дом, който се управлява от Слънцето, се свързва с морала, спекулациите, културата, образованието, изкуствата, спорта, дипломацията, върховната власт, раждаемостта, всички места за развлечение и отдих. Ето къде ще бъдат насочени усилията, казва Игнатова. По-голям надзор над военната индустрия и притежателите на оръжие, разрешаване на конфликтите по дипломатичен път.

Но от друга страна, всяка държава ще се бори за запазване на своите граници и суверенитет. Оттук се зараждат и възможности за разногласия между отделни държави и политиката на ЕС, и по-специално на Германия. През годината на Слънцето ще се проявят нови лидери, които да поставят едно ново начало в световен мащаб. 

За България използвам картата на българския етнос, съгласно извършената ратификация на московския ректор по астрология Михаил Левин, а това е 24 април 680 година в 23,56 часа, когато прабългарите преминават Дунав и вечерта се извършва ритуал за съвместно съжителство със славяните, обяснява Игнатова. Според нея астрологично е имало възможност 43-тото Народно събрание да довърши мандата си.

Сега обаче ситуацията е променена и освен че ще имаме нови избори през 2017-а, след две години е възможно на народа да му се наложи пак да тръгне към урните. Астрологически обяснено това е така, защото в прогресивния хороскоп на България се вижда съвпадения на прогресивното Слънце с наталната Луна. Тя още е в период на последна четвърт и до две години ще настъпи прогресивно новолуние.

Дотогава ни чакат политически нестабилни две години. Която и партия да спечели изборите, тя няма да има необходимото мнозинство в парламента, за да управлява без сътресения, твърди астроложката. След две години, когато започне прогресивното новолуние, за България ще започне едно ново начало. Ще има видими промени.

ГЕРБ и БСП ще останат водещи партии и през 2017-а. Очакват ни борби за власт и напрегнати предизборни кампании. Разликата между двете основни партии на вота ще бъде много малка. Бойко Борисов и Корнелия Нинова са в силна позиция през годината на Слънцето. Дамата е с нови амбиции и подкрепяна от планетата Сатурн, а и прогресивното Слънце на България съвпада с Луната и дава голяма преднина.

Докато Бойко Борисов ще се надява на миналото си и най-вече на твърдия партиен електорат в страната. Няма да постигне тотална победа. Това, че 2017-а е годината на Слънцето, е благоприятно и за новия президент. Той ще изяви своя потенциал на висш ръководител и ще съдейства за промени в съдебната система и в борбата с корупцията. 

Спад на икономиката в страната през първата половин година прогнозира Игнатова. През следващите шест месеца обаче ще има по-активна дейност в парламента, като основни ще бъдат въпросите за образованието, здравеопазването и културата. 

През 2017-а ни очаква възход в туризма. Цената на тока обаче ще се повиши. Има данни за приватизация на железопътния транспорт. Ще се покачат субсидиите в селското стопанство. Заплатите в образованието и културата тръгват нагоре. Чакат ни чужди инвестиции от Китай, САЩ, Германия и Турция. Годината на Слънцето ще помогне за увеличаване на раждаемостта. /Марица.бг

Звездите казват, че след вота напролет пак ще ходим до урните
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
3973
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...