четвъртък, 19 Юли 2018 14:54 ч.

Земята е куха, населена с извънземни

Теорията на Родни Клаф намира все повече последователи
30.12.2017   |   11:00
Прочетена: 1565   |
Коментари: 0
 Земята е куха, населена с извънземни

Земята е куха и в нея живеят хора! Тази теория намира все повече поддръжници напоследък, въпреки че съвсем не е единствената, която се е появявала през вековете, пише News Channel. Според теориите в кухата вътрешност на планетата живее общество, съставено от свръхразвити извънземни, викинги и нацисти.

Последователите на идеята за "кухата планета" вярват, че съществата, които я населяват, са  "пазители на планетата" и наблюдават жителите на повърхността с цел да не стигнат до повсеместно изтребване с атомно оръжие. Поддръжниците на този заговор смятат, че в тези огромни пукнатини  живеят и викинги, както и безсмъртни нацисти, които се заселили там след Втората световна война.

Един от водещите идеолози - мексиканецът Родни Клаф, твърди, че неговото движение има хиляди последователи и броят им постоянно расте. Клаф е толкова уверен в тази теория, че през 2007 г. организира пътуване до центъра на земята през един от входовете, който според него се намира на Северния полюс. Експедицията обаче не се състоя.

Освен през Северния полюс имало и друг вход при Хималаите. За извънземните, които живеят във вътрешността на Земята, Клаф твърди, че те постоянно шпионират земляните, включително с НЛО. "Те ни държат под контрол, тъй като искат да предотвратят ядрена катастрофа. По-голямата част от неидентифицираните летящи обекти всъщност идват от вътрешността на нашата планета", твърди Клаф.

 Земята е куха, населена с извънземни
<>
>

Топ новини
Читател: Скочих в локва заради неправилно паркирани коли
18.01.2018   |
18:15   |
5925
Коментари: 0
Пловдивчанин се оплака в редакцията на в. &bdquo;Марица&ldquo;, че му се е наложило да скочи в локва заради неправилно парклирали коли. Случката се разиграла в четвъртък...